logo

Välkommen till Marmari Visit och till vårt smultronställe i Grekland!

Top
Image Alt

Vandringsresa till Marmari

Vandra i orörd, vild natur, längs ett blått hav och sagolika stränder. Upplev en rik mångfald av flora och fauna från medeltida handelsvägar.

Vandringsresa till Marmari

per person

MARMARI – SÖDRA EVIA
Mindre än 1,5 timme från Atens internationella flygplats hittar man den pittoreska och levande fiskebyn Marmari, en oupptäckt pärla, helt orörd av massturism trots närheten till Aten. Marmari ligger vid foten av bergsmassivet. Härifrån kan vi erbjuda unika, skräddarsydda vandringsupplevelser i kombination med unikt boende och personlig service. Och i bergets många dalgångar erbjuder ett femtontal vandringsleder, av varierande längd och svårighetsgrad, som anses vara av de bästa i Grekland. Vandra i orörd, vild natur, längs ett blått hav med sagolika stränder. Upplev en rik mångfald av flora och fauna från medeltida handelsvägar. Besök antika marmorstenbrott och de berömda mystiska drakhusen på bergets toppar. Marmari är lättillgängligt och vandringar i regionens klimat kan göras året runt. Som bästa månader på året föreslås Mars -Maj och Sept-Okt. Välkomna att kontakta oss med ert vandringssällskaps specifika önskemål

2 Reviews
 • Klädval
  Bekväma skor, kläder efter väder, vattenflaska
 • Included
  Färjebiljetter
  Guide
  Logi
  Måltider
  Transport flygplats
 • Inte inkluderad
  Flygbiljetter
  Försäkring
  Kostnad för matråvaror/dryck
  Lunch
  Utrustning

Tour Plan

1
Dag för dag 1 veckas vandringsresa
Ankomst till Aten, transport till och installation i Marmari.
2
Dag 2-5
4 dagar med utvalda vandringsutflykter av skiftande karaktär och längd. Transporter till och från start och slutpunkt för vandringarna.
3
Dag 6
1 dag för övriga aktiviteter
4
Dag 7
Transport till Atens flygplats för hemresa.  
You don't have permission to register